マウントガンビア高校との交流

TAKARAZUKA WEST HIGH SCHOOL
HYOGO JAPAN

宝塚西高校では「国際理解教育」を積極的に推進するため
南オーストラリア州のマウントガンビア高校と姉妹校提携しています。

Become an international citizen
at Takarazuka West High School!

In a Takarazuka West classroom, you will work together with teachers from English-speaking countries. You will be able to develop your English language skills and even study a new language! You will learn about other countries and the experiences of other people from all over the world.
 Abroad, you can travel to South Australia and stay with an Australian family. You can visit an Australian school, meet new friends, and learn about life in another country.
 These opportunities will broaden your horizons and enhance your language and social skills. Best of all, you will meet friends, students and teachers that are fascinated by the world around them, and together you can deepen your knowledge and share your experiences!