2016.8.24(水)
 昨日から始まりましたブータン研修旅行は、乗り継ぎのバンコクで6時間ほど空港で過ごし、とても長い往路となりましたが、順調に一日を過ごしました。
 初日は、仏教的なスポットをいくつか巡り、ターキンという珍獣を見に行き、ブータン料理に舌鼓をうち、最後は男性陣がゴを買いました!明日は、そのゴを着て学校訪問、JICA訪問など行います。この旅行には丹波市からたくさんのお土産をいただきました。ティンプーの街に丹波市グッズが溢れることでしょう。
Bhutan Tour has just begun!
Although it was a long flight, including 6 hour transit at Bangkok, everything is OK.
We enjoyed the pretty sight of some religious spots, walking around the Tarkin Reservation,
and eating delicious food. All the boys got their own Gho and will wear them in visiting schools!
The City of Tamba gave us a lot of souvenirs for this trip. There will be something to do with Tamba
all around the City of Thinpu.

ブータン研修旅行のトップページへ
 国際交流のページへ