LinkIcon第2回オープンハイスクール参加申込受付
(稼働期間:9月3日(月)9:00〜9月21日(金)日23:59)
オープンハイスクール案内→LinkIcon第2回オープンハイスクール案内

体育大会のご案内LinkIcon体育大会のご案内

【連絡】本日9月21日(金)の体育大会は雨天のため中止し,金曜日の授業を実施します。

ESS部

DSC_0446.JPG

Every Friday afternoon the ESS club meets in the LL room to have fun using English. This year we are joined by 12 new members. Together ESS members play English games, watch movies in English, listen to English movies and enjoy celebrating holidays like Halloween and Christmas with parties. ESS Club is a great way to experience English in a relaxing atmosphere!

イースターやハロウィンパーティ,クリスマスパーティなどの季節のイベントを通して,外国文化への理解を深め,英語でのゲーム等を通し,英会話の力を伸ばしています。