ヴァッションアイランド高等学校訪問
(Vashon Island High School)

平成29年3月訪問

Vashon Island H.S .到着〜

初めてのschool busや日本語の授業、小学校訪問、etc.貴重な体験を積むことができました。何よりもホストファミリーの方々には大変お世話になりありがとうございました。一生忘れることはありません。

Hiemji Minami High School students could enjoy the first ride of a schol bus, Japanese classes, the visit to an elementary school nearby, and so on. Above all, students really appreciate the host families' hospitality, which will last forever..