ようこそ!兵庫県立芦屋国際中等教育学校のホームページへ

兵庫県立芦屋国際中等教育学校のホームページ
Web Site of Hyogo prefectural Ashiya International Secondary School

日本語メニュー        English PAGE

最終更新日:2019年10月16日
Last Updated:October 16, 2019

<お知らせ>

10月12日(土)の学校説明会について

標記の学校説明会では、悪天候の中、多数の方々にご参加いただきありがとうございました。台風の影響等で、ご参加いただけなかった皆様におかれましては、申し訳ございませんでした。 当日配布いたしました資料を「学校説明会」のページに掲載いたしましたのでご覧ください。募集要項に関する説明も「募集要項など」のページに掲載しておりますのでご参考にしてください。
 ご質問等がございましたらお電話でお問い合わせください。

Regarding the Information Session held on Saturday, October 12th, 2019

Thank you to the many people who managed to attend the information session on October 12th in spite of the bad weather. Unfortunately, there were many who could not attend this meeting.
So we have uploaded the documents distributed on October 12th on the page entitled “Information on Open School Day”. Furthermore, there is also a detailed explanation about the application guidelines on the “Students Application Guidelines” page of our website, so please use it as a reference. If you have further inquiries, please do not hesitate to call us.